For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Description
Price : RM593.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : 29/04/2021
Condition : New
Warranty : Yes
Location : Temerloh, Pahang, Malaysia

Lebih selesa dan dilengkapi dengan aspek keselamatan yang lebih baik ..

πŸš™~ Free set aerokit dan bermacam-macam aksesori Toyota Original lain. Memang nampak sporty. Jimat duit untuk beli aksesori tambahan. Aksesori original kan, ada warranty dari Toyota ..

πŸš™~ Panoramic View Monitor .. supaya boleh nampak view keliling kereta, nak parking pun senang, tak langgar tiang.

View pun 3D .. gambar cantik dan jelas ..

*Bila masuk simpang .. view kamera sisi terpapar di skrin .. boleh nampak jelas untuk pandangan Blind Sport tu ..

πŸš™ ~ Digital Video Recorder (Dash Camera) original Toyota pun ada .. lengkap dengan SD card .. terbaik ..

πŸš™ ~ Pre-Collision System .. fungsi ni akan mengekalkan jarak selamat dengan kenderaan lain ketika di jalan raya .. Inshaa Allah, semoga kita dapat mengelakkan diri dari kemalangan ketika memandu ..

πŸš™~ Vehicle Telematic System .. fungsi macam GPS Tracker .. jadi, kita dapat kesan lokasi kenderaan pada bila-bila masa ..

Kalau orang guna kereta kita pun, kita tahu ke mana dia pergi ..

Lebih senang hati .. kita pun boleh elak kan kecurian ..

πŸš™ ~ Pakej Aksesori dah siap lengkap pada kereta, semua nya original Toyota dengan warranty Toyota juga ..

(Tinted Security dengan UV protection yang premium, door visor, foot lamp warna biru, trunk tray, scuft plate Vios siap bercahaya, dan lain-lain lagi)

πŸš™ ~ banyak lagi .. nak cerita panjang nanti, jadi novel pula post ni ..

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, berkenaan dengan senarai harga & ansuran bulanan atau masalah mengenai urusan pinjaman dengan pihak bank .. hubungi saya tanpa rasa segan-silu ..

Pendek kata, apa pun #BolehBincang ..

Nota: Trade in diuruskan dengan harga yang tinggi.

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

www.wasap.my/60133700001/ToyotaYaris

www.wasap.my/60133700001/ToyotaYaris

www.wasap.my/60133700001/ToyotaYaris

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Ramlee Toyota

☎️ ~ 013-3700001

Mention buynears.com when calling seller to get a good deal

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top