For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
RM195.00 (Negotiable)

Little Toys Shop Harga Lelong

Description
Price : RM195.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : 15/07/2021
Condition : New
Location : 228,229,230,231,jalan mawar 3/3,taman pekan baru (riverfront city) 08000 Sungai Petani, Kedah

Papa Mama tau x mana ada mainan yg murah?🤔 FMCO anak2 x pi sekolah bosan kat rumah, asyik bising nak main phone kan?😔

Dulu kita 16tahun baru blh mula belarja memandu kereta/motor. Sekarang x payah dah!! Budak2 umur setahun blh memandu dah x payah lesen pun!!😎

Nak cari kereta motor utk anak2?🤔 Kini, Little Toys Shop menawarkan pelbagai jenis ride on car/motor!! Kami mempunyai pgalaman menjual kereta & motor melebihi 35,000. Stok masuk byk pun jual murah, jenis pun macam2!!🚗🏍️🛵

Alamak, lupa nak bagi tau! Kami juga ada jual melebihi 1,000 jenis mainan seperti RC car, Angry Bird, Plants vs Zombies, DieCast Car, Constructions, Trains dan Dolls!! Papa mama jgn bagi anak2 phone main game ni dah, mailah beli mainan2 ni utk anak2 main kat rumah tempoh FMCO ni!!🙀🎁

Papa Mama tunggu apa lagi? Mai lah #ShopOnline kami!! Kunjungi lah https://ltstoys.mta1.unicart4u.info/

Dm or Whatsapp je kami di talian:

📞 017-4369006 (https://api.whatsapp.com/send?phone=60174369006 )

💬Whatsap mai jerr gambar mainan/keta budak boss nak, Little Toys Shop akan melakukan yg terbaik dan layan boss cun2 yah~ Postage barang2 besar hanya dari RM15 je, JEEP yg lg besar pun hanya RM28!!

Mention buynears.com when calling seller to get a good deal

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top